Akrobati – 6. OP OŠ Toneta Čufarja

V četrtek 14. maja 2015 je bila tekma v skokih z male prožne ponjave (MPP) za 6. OP OŠ Toneta Čufarja. Tekmovalo je 53 akrobatov, 36.deklic in 17 dečkov s petih OŠ :
T.Čufarja, P. Voranca, OŠ Kor. Bela, OŠ Žirovnica, OŠ Mojstrana in VVZ Mojstrana.
Tekma je bila ob koncu pouka po 12. uri, a si je kljub temu ogledalo spretnosti otrok kar lepo število staršev.

V začetniški skupini je tekmovalo 11 deklic in 9 dečkov. Najuspešnejša sta bila Zala Biček s Kor. Bele in Nace Kristan iz Žirovnice.
Med cicibankami, vadijo dve leti, je ponovno blestela mala Danaja Osmančević, učenka 2. razreda na Dobravi podružnica OŠ Kor. Bela.
Med dečki je zasluženo zmagal Andraž Vereš – OŠ Žirovnica.
Nekoliko presenetljivo je med mlajšimi deklicami zmagala Seldijana Bajektarević (OŠ Tone Čufar) in prvič sta zaostali za njo Rosa Rekar in Hana Vovčak (obe Žirovnica).
Med mlajšimi in starejšimi dečki sta tekmovala samo po dva dečka v vsaki skupini. Najboljša sta bila Albin Žuber in Edijan Delić. Tudi starejše deklice so bile samo štiri.
Tako kot že nekaj let je blestela Meggie Kalan in za dva skoka prejela 10 točk. Le malo za Meg je zaostala Laura Kogoj, samo tri desetinke točke.
Njun ponovni dvoboj bomo z zanimanjem spremljali na zadnji letošnji tekmi v soboto 6. junija v društveni telovadnici na 4. OP TVD Partizan Jesenice.

Nekaj fotografij: tukaj

 

Partizan Jesenice

Partizan Jesenice, Društvo za športno rekreacijo in telesno vzgojo

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja